657 fodboldtrøjer danmark PaulaR

148 liverpool fodboldtrøje HildaA

Jose Mourinho uskoo, että ilmapiiri Tottenhamin FA Cup -tappion aikana Norwich Citylle oli ‘upea’ ja ‘esimerkki siitä, minkä Inter Milan Trøje jalkapalloilun pitäisi olla’, vaikka ottelua pelasi tapahtuma, johon osallistui Eric Dier ja fani.

Spurs hävisi rangaistuksissa 3-2 seurauksena keskiviikkona tapahtuneen lisäajan jälkeen 1-1-tasapeliä, Dier toisen kanssa, joka muutti onnistuneesti potkupotkunsa.Ottelun jälkeen valokuvat ja videot alkoivat liikkua sosiaalisessa mediassa osoittaen Dierin marssivan osastolle kokopäiväisesti kannattajien kohtaamiseksi.

Mourinho vahvisti myöhemmin, että keskikenttäpelaaja oli mennyt joukkoon käsittelemään tapausta, johon osallistui hänen veljensä.Yksi videoista osoitti, barca trøjer että Englannin kansainvälistä suhtautumista rajoitti fanilaisista ja luottamushenkilöistä koostuva joukko ihmisiä, ja tilanne näytti olevan vääristynyt ennen kuin riita tapahtui.

Ja Mourinho jätti tapahtuman kysymättä väkijoukkojen ilmapiiristä keskiviikkona ja nouveau officiel Maillot Naples vaati, ettei hän ‘nähnyt mitään negatiivisuutta’.Mourinho vahvisti myös perjantaina, että hän ei näe syytä olla peittämättä Dieriä lauantain Premier League -tapaamisessa Burnleyn kanssa.

Ilmoituksien jättäminen on ilmaista, mutta vaatii kirjautumista!

Jos haluat enemmän näkyvyyttä ilmoituksellesi, osta näkyvyys tästä painikkeesta: