Käyttöohjeet ilmoittamiseen

Ilmoituksen tekeminen aloitetaan rekisteröitymällä palveluun. Tämän jälkeen voit valita ilmoitustyypin, joko myydään yritys, ostetaan yritys tai startup yrityksen osakkuus tai sijoittaminen.

Käyttäjä vastaa oman ilmoituksen tietojen laillisuudesta sekä oikeellisuudesta. Ilmoittajan omat yhteystiedot voi piilottaa ilmoitukselta, mutta ne on aina oltava yritystori.net tiedossa. Samoin voi myytävän yrityksen nimen julkaista tai piilottaa. Valinta tapahtuu näiden osalta ilmoituksen hallintasivun kautta.

Ilmoittajan on mahdollista ostaa erilinen nosto etusivuille hinnaston hintojen mukaisesti. Tällä ostolla saat ilmoituksesi myös mukaan laajaan  sähköpostijakeluun, jolla kerrotaan kiinnostuneille uusista kohteista.  Noston ostaminen tapahtuu jätä ilmoitus nappulan takaa valitsemalla ilmoitus etusivulle valinnnan. Maksu tapahtuu sähköisesti luotto- tai pankkikortilla.

Omia ilmoituksia hallitaaan oma profiilin kautta edit nappulan takaa. Voit poistaa ilmoituksen tai piilottaa sen hetkeksi niin halutessasi.

Asiakaspalvelumme auttaa ilmoituksen tekemisessä sekä teknisissä ongelmissa. Ota rohkeasti yhteyttä.

Ilmoituksien jättäminen on ilmaista, mutta vaatii kirjautumista!

Jos haluat enemmän näkyvyyttä ilmoituksellesi, osta näkyvyys tästä painikkeesta: